Recomandări OMS

Clinica noastră își continuă activitatea oferind asistență medicală în noile condiții de siguranță impuse de Organizația Mondială a Sănătății. Iată doar câteva din recomandări:

  • Înființați zona de triaj la intrarea în unitatea sanitară, înainte de orice zonă de așteptare, pentru a realiza screeningul pacienților pentru COVID-19.
  • Pregătiți o zonă de așteptare bine definită și separată pentru cazurile suspecte.
  • Puneți la dispoziție soluție pentru mâini pe bază de alcool și spații pentru spălat pe mâini cu apă și săpun pentru personalul medical, pacienți și vizitatori.
  • Personalul trebuie să poarte echipament de protecție personală adecvat când face screeningul pacienților la triaj. Dați măști medicale tuturor pacienților cu simptome de gripă sau care raportează posibila infecție COVID-19. Amintiți tuturor pacienților să aplice igiena adecvată respiratorie și a mâinilor.

Lista completă de recomandări o găsiți AICI.

Toți pacienții vor fi rugați să completeze un CHESTIONAR la intrarea în clinică. Vă rugăm să citiți acest document pentru a permite o completare rapidă a formularului cu ajutorul personalului de la recepție.

Comments are closed.